Over Buro Visto

Visto is kort voor ‘visual storytelling’. Daarnaast betekent visto (in het Spaans) ‘gezien’ en dat is precies het doel van de producties van Buro Visto: de boodschap zo aantrekkelijk in beeld brengen dat niemand er meer omheen kan. 

Over mij, Walter van Polanen 

Ik schreef 10 jaar als journalist voor lokale media over uiteenlopende onderwerpen. Elk verhaal heeft nieuwswaarde en kan inspireren, als het maar op de juiste manier verteld wordt. Dat is de kracht van media, een groot publiek bereiken en een kijkje geven in werelden die anders gesloten blijven. 

Met het schrijven van verhalen heb ik veel ervaring, maar de meeste creativiteit kan ik kwijt in de toevoeging van beeld en geluid. Daarom maakte ik eerder voor lokale omroepen audiovisuele producties. Mijn ervaringen in grafische vormgeving, journalistiek en videobewerking heb ik met trots samengevoegd in mijn eigen bedrijf, Buro Visto.